112Flits: 2 ongevallen op dezelfde plaats

Deel dit artikel
Hendrik Buseman/112gr.
Musselkanaal -

Zaterdag aan het begin van de avond is een auto in de sloot beland tussen de autoweg N366 (A.G.Wildervanckweg) en de Noorder Kanaalweg die er naast bij langs loopt. De bestuurder reed over deze parallelweg uit de richting van Musselkanaal toen hij ten hoogte van de Exloërweg in een flauwe bocht rechtdoor ging.

De auto kwam daarbij in de berm terecht en schrok van een bult slip en riet dat in de berm lag. De bestuurder maakte een te harde stuurcorrectie en kwam in de andere berm en raakte de macht over zijn stuur kwijt. Via de berm kwam hij in de sloot terecht. De bestuurder kon zelf uit zijn auto komen en zijn weg zonder verwondingen vervolgen. De politie heeft een rapport opgemaakt van dit ongeval.

Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto uit de sloot getakeld en afgesleept. Deze Volvo liep behoorlijke schade op.

Vrijdagmorgen raakte op precies dezelfde plaats ook een auto in de sloot. Rond half acht reed deze bestuurder van een Mercedes ook over deze parallelweg uit de richting van Musselkanaal toen ook hij de macht over zijn stuur verloor. Ook deze auto raakte in de slip en belande in de sloot. De bestuurder van de Mercedes liep ook geen verwondingen op. Deze auto is ook Keizer uit de sloot getakeld en afgesleept. (geen foto's) (www.112kanaalstreek.nl)

Foto's

Deel dit artikel