De beste producten van barbiers bij jou thuis

Deel dit artikel
Foto's: Advertorial/ Reclame

Groningen – De ervaring om naar een barbier te gaan is onmisbaar voor mannen. Hierbij wordt je huid, haar en je baard goed verzorgd.

Op deze manier bereik jij je beste look en feel en kun jij de dag aan. Dit effect kun je niet alleen bij de barbier ervaren, maar nu ook thuis! Wij vertellen jou over de mannenproducten die niet kunnen ontbreken in jouw badkamer.

Onmisbare haarproducten voor thuis

Het eerste waar veel mensen op letten bij mannen is het haar. Een bos haar wat er verzorgd uitziet geeft je veel voordelen in de dag. Zorg voor schoon, fris en gekamd haar om goed voor de dag te komen. Hier kun je de volgende haarproducten voor gebruiken:

  • Shampoo en conditioner – voor schoon en fris haar;
  • Serum of lotion – voor extra verzorging;
  • Gel, wax of pomade – voor het stylen van je haar. Ieder product geeft een andere look aan je haar;
  • Volume poeder en salt spray – voor extra volume;

Door deze producten in je routine te brengen zie jij er iedere dag stijlvol en verzorgd uit.

Heb je een baard? Vergeet dan niet om dit op voorraad te hebben

Een baard heeft meer onderhoud nodig dan je misschien zou verwachten. Er zijn veel stoffen, bacteriën en etensresten die in een baard blijven hangen. Hierdoor is het belangrijk om voldoende aandacht aan je gezichtsbeharing te besteden. Je kunt je baard wassen met een speciale shampoo. Hiermee verwijder je vuil en zorg je voor minder klitten.

Naast shampoo gebruikt een barbierzaak ook olie of balsem voor de baard. De gladheid en glans worden hiermee naar voren gehaald. Zo ziet een baard eruit alsof je net bij de barbier vandaan komt. Tot slot kun je jouw baard ook kammen en borstelen. Op deze manier zorg je voor een schone, nette en glanzende baard.

Huidverzorging voor mannen; geen overbodige luxe

Vaak wordt huidverzorging gekoppeld aan vrouwen. Een dagcrème hier, een nachtcrème daar. Maar ook voor mannen is dit een belangrijk onderdeel van de verzorging. Je huid weerspiegelt de gezondheid en leeftijd. Zorg voor een goede huidverzorging door iedere dag zonnebrandcrème op te smeren. Dit is de beste huidverzorging die er is en zorgt voor goede bescherming tegen de zon.

Verder kun je een masker gebruiken, ook dit is niet alleen voor vrouwen. Hiermee voed je de huid die best wat extra’s mag ervaren. Gedurende de dag krijg je veel vuil op de huid. Dit kun je door middel van rozenwater verwijderen en daarna de huid voeden met maskers. Skin care is voor iedereen belangrijk, ook voor de echte mannen.

De favoriete brands van barbiers

Barbiers gebruiken regelmatig hoogstaande brands. Vaak is het vinden van deze merken lastig voor thuisgebruik. De bekendste barbiermerken zijn:

  • Layrite;
  • LEVEL3;
  • JRL;
  • Uppercut;
  • HEY JOE!.

Je kunt deze merken in een aantal webwinkels vinden. Hiermee kun jij thuis hetzelfde resultaat behalen als een barbier. Dit scheelt jou tijd en geld, door het zelf te doen. Natuurlijk is de ervaring anders dan in een barbierzaak, maar voor thuisgebruik zijn deze merken onmisbaar.

Zelf jouw favoriete look behalen met de professionele producten van barbiers

Je kunt vanaf nu jouw favoriete look behalen met de professionele producten van barbiers. Bestel ze gemakkelijk online en geniet thuis van de meest kwalitatieve producten voor jou als man. Deze merken zijn voorzien van de beste ingrediënten en verzorgende kwaliteiten. Hiermee kun jij dus je baard, haar en huid goed verzorgen.

Foto's

Deel dit artikel