Man met wapen in de Soerabajastraat aangehouden door DSI (Video)

Deel dit artikel
Politie.nl, bron & Oogtv.nl & Remco v/d Berg & Redactie Martin Nuver & Twitter & Youtube Meternieuws.nl

Groningen – De politie is met meerdere eenheden aanwezig in de Soerabajastraat. Dit in verband met een mogelijk schietincident. De melding kwam rond 09.45 uur bij de politie binnen.

Een man met een vuurwapen staat uit een raam te zwaaien. De politie heeft de Soerabajastraat inmiddels afgezet en probeert met de man in contact te komen.

De politie betwijfelt of er daadwerkelijk is geschoten. Mensen worden opgeroepen niet naar de Soerabajastraat toe te komen en voorzichtig te zijn. Buurtbewoners krijgen het dringende advies, binnen te blijven. Het arrestatieteam is aanwezig. Ook kwam de politie helikopter er boven vliegen.

 

Rond 11.30 uur is een politiehelikopter geland in de Antillenstraat, even verderop. Ooggetuigen melden dat agenten met honden zijn uitgestapt. Ook zijn enkele ambulances gearriveerd, evenals de Dienst Speciale Interventies. Dat is een dienst van politie en defensie die optreedt bij gewelddadige verstoringen van de openbare orde.

Update: Rond 11.45 uur meldt de verslaggever 112groningen dat de politie een woning is binnengevallen en waarschuwingsschoten(desorienterende kanllen ) heeft gelost. Hij werd toen aangehouden. Alles is weer veilig.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media