Vastgoedondernemer Wim Bulten(61) overleden

Deel dit artikel
112Groningen.nl & OOGTV (Bron) & ingezonden

Groningen – In Stad is maandag vastgoedondernemer Wim Bulten (61) overleden. Dat melden meerdere bronnen aan OOG Tv en 112Groningen.

Bulten zou gevonden zijn in een woning aan de Prinsesseweg, dat in zijn beheer was. Rond 14.30 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding van een medisch noodgeval binnen. Daarop werden twee ambulances en het Mobiel Medisch Team, het MMT, naar de locatie gestuurd. Na enige tijd vertrokken de hulpverleners weer, en begon de politie een onderzoek. Onder andere de Forensische Opsporing werd gezien. Wat er in de woning is gebeurd is onbekend, maar volgens de politie zou zou er geen sprake zijn geweest van een misdrijf.

 

Wim Bulten was in Stad en Ommeland een bekende verschijning. Hij was één van de grootste vastgoedondernemers en verhuurde tientallen woningen, appartementen en studio’s. Daarnaast was hij ook op sportief vlak actief. In zijn woonplaats Oostwold, in de gemeente Westerkwartier, was hij voorzitter van voetbalvereniging Pelikaan-S. Onder zijn leiding promoveerde het eerste elftal van de Vijfde naar de Eerste klasse.

Foto's

Deel dit artikel