Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna door enorme brand, niet verzekerd (Doneer)

Deel dit artikel
Foto's: Ingezonden

Nieuwe Pekela – Help AquaFauna uit de brand. Op 21 september 2022 ging het levenswerk in vlammen op. Nu blijkt de schade niet verzekerd.

Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor Aquafauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en mijn vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn..

Hoezo niet verzekerd?

Aquafauna is in 2005 door Marianne en haar ex-partner opgestart. In 2020 zijn ze uit elkaar gegaan en heeft Marianne de zaak alleen verder gerund. Een ontzettend drukke en intensieve periode waarin alles op haar schouders terecht kwam, ook de administratie. Het vertrouwen dat de verzekering geregeld was bleek ongegrond en dus komt er geen schadevergoeding.

Uit de brand..

Wie kent het gezegde “In de brand, uit de brand” nou niet? Die vlieger gaat in dit geval dus niet op.. Toch wil ik mijn vader en Marianne graag helpen en heb daarom deze crowdfunding actie opgezet. Hopelijk kunnen we hiermee de schade een klein beetje verminderen en kunnen zij zonder schulden het leven weer opbouwen. Help je mee? Doneer dan hier!

Foto's

Deel dit artikel