Verdachte (28) van ernstige mishandeling aangehouden door arrestatieteam in tuin in wijk Paddepoel (Video)

Deel dit artikel
Patrick Wind - 112Groningen.nl

Groningen – Een zwaarbewapend arrestatieteam van de politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige man aangehouden vanwege een ernstige mishandeling afgelopen maandagavond in Paddepoel.

Volgens de politie heeft er maandagavond in de wijk Paddepoel een ernstige mishandeling plaatsgevonden waarbij een 32-jarige man uit Groningen ernstig gewond is geraakt. De politie heeft onderzoek gedaan naar deze mishandeling en hieruit kwam een verdachte naar voren. Volgens de politie kwam deze verdachte dinsdagmiddag bij de politieagenten in beeld.

Echter raakten politieagenten de verdachte kwijt in de wijk en werd een compleet woningenblok door de politie afgesloten omdat de verdachte zich mogelijk ophield in één van de tuinen van het woningenblok. De verdachte staat bij de politie bekend als ‘vuurwapengevaarlijk’, meldt de politie. Hierop werd de assistentie van de Dienst Speciale Interventies (DSI) ingeroepen.

Leden van het arrestatieteam hebben in samenwerking met een hondengeleider en de assistentie van de politiehelikopter uiteindelijk de verdachte aan kunnen houden in één van de tuinen. De verdachte, een 28-jarige man uit Groningen, zit vast en zal worden verhoord in deze zaak.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media