Overlastgevende man door politie getaserd bij aanhouding op stadsstrand (Video)

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – Woensdagavond kreeg de politie een melding binnen dat er op het stadsstrand in de stad Groningen iemand werd mishandeld.

Meerdere politie-eenheden kwamen hierop naar het stadsstrand. Tijdens de afhandeling van deze mishandeling werden agenten aangesproken dat een andere man vervelend was tegen de overige bezoekers. Toen agenten de overlastgevende man vervolgens wouden staande houden weigerde de man alle medewerking aan de dienders.

Politieagenten wilden hierop de man aanhouden. De persoon leek erg onder invloed en reageerde bij zijn aanhouding niet op de pepperspray welke agenten hem in het gezicht spoten. Hierop is de man door de politie getaserd waarop hij onder controle kon worden gebracht. De man is meegenomen naar het cellencomplex waar hij is ingesloten. De politie heeft diverse processen-verbaal opgemaakt tegen de man.

 

Op de website van stadsblog Sikkom is een video verschenen van de aanhouding van de verdachte. Op de beelden is te zien dat de man de medewerking van de agenten weigert, waarop de man vervolgens wordt getaserd en vakkundig in de boeien wordt geslagen door de agenten. De video is HIER te bekijken.

Foto's

Deel dit artikel