Politie zoekt twee mannen, mogelijk belangrijke getuigen steekpartij Herestraat

Deel dit artikel
Foto's: Politie.nl, bron

Groningen – De politie is op zoek naar twee mannen die zaterdagmiddag rond 13:45 uur getuige zijn geweest van het steekincident in de Herestraat in Groningen. Uit het politieonderzoek blijkt dat de twee mannen op de plek van het incident waren. Ze zijn mogelijk ook bekenden van de verdachten of de slachtoffers.

De politie ziet de mannen niet als verdachte, maar ze kunnen mogelijk wel een belangrijke getuige zijn in deze zaak. We gaan daarom graag met de twee mannen in gesprek en we vragen ze dan ook om zich bij de politie te melden.

Het onderzoek naar het steekincident is nog volop gaande. Heeft u andere informatie of tips hebben, die ons kunnen helpen bij dit onderzoek? Neem dan contact met ons op!

 

Bericht zaterdag:  Zaterdagmiddag heeft er een steekincident plaatsgevonden voor een winkelpand aan de Herestraat. Hierbij raakten twee personen gewond. Kort na het steekincident kon een verdachte worden aangehouden. Later op de middag werd ook een van de gewonde slachtoffers als verdachte aangehouden. Het was zaterdagmiddag erg druk in de Herestraat en voor getuigen is slachtofferhulp beschikbaar. Het politieonderzoek gaat door en getuigen met informatie of camerabeelden worden gevraagd zich te melden. Alle info hier.

Foto's

Deel dit artikel

Social media