Steekpartij op sportpark bij Iepenlaan in Selwerd, 17 jarige gewond (Video)

Deel dit artikel
Foto's: foto`s: Martin Nuver 112Groningen & Remco v/d Berg & Youtube Meternieuws.nl

Groningen  – Er heeft donderdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden aan de Iepenlaan nabij de Plataanlaan in Selwerd. Dat meldt de politie. Dat gebeurde rond 14.15 uur bij sportpark Het Noorden.

Daarbij raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is ter plekke behandeld en in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn drie verdachten die er op scooters vandoor zijn gegaan. De politie is op zoek naar hen. De politie heeft de straat voor het sportpark afgezet met linten.

Update: Bij het steekincident is een 17-jarige jongen uit Groningen gewond geraakt aan zijn hand. De politie doet onderzoek en spreekt met het slachtoffer en met getuigen. Eventuele camerabeelden waar het incident of de verdachten op te zien zijn worden veiliggesteld.

Heb je informatie over dit incident of heb je beelden met je smartphone gemaakt waar het incident of de verdachten op zijn te zien? Deel deze informatie of deze beelden met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via politie.nl/tipformulier.

 

 

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media