Man(46) door brandweer uit woning gered bij felle brand en raakt zwaargewond (Video)

Deel dit artikel
Youtube Meternieuws.nl

Groningen – Bij een woningbrand aan de Wilkemaheerd in de Groninger wijk Beijum is in de nacht van woensdag op donderdag een persoon gewond geraakt.

De brandweer kreeg omstreeks vijf voor half vier vannacht de brandmelding binnen waarop direct twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse werden gestuurd. “We kregen een melding dat er veel rook in een woning stond. Omdat er mogelijk nog iemand binnen zou zijn, hebben we opgeschaald naar middelbrand”, meldt de Groninger brandweer op haar Twitter-pagina.

In de woning bleek een forse brand te woeden. De brandweer had de brand snel onder controle waardoor uitbreiding werd voorkomen. Brandweerlieden hebben in de woning uiteindelijk één persoon gewond aangetroffen. Deze persoon is door de brandweer uit de woning gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel.(foto)

Het slachtoffer is, aldus een omstander, vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onbekend. De schade in de woning is fors.

 

Update: Bij de woningbrand is een 46-jarige man zwaargewond geraakt, dat meldt de politie donderdagochtend. De politie doet vandaag onderzoek naar de oorzaak van de brand en of er sprake is van brandstichting. Er wordt onder andere forensisch onderzoek gedaan en er wordt een buurtonderzoek uitgevoerd.

Mocht u informatie hebben dat mogelijk van belang kan zijn in dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media