6x leuke relatiegeschenken voor in het voorjaar

Deel dit artikel
Ingezonden artikel

Groningen – Om van het inzetten van relatiegeschenken een succes te maken doe je er goed aan om ze af te stemmen op de seizoenen. Natuurlijk heb je relatiegeschenken die altijd van pas komen, zoals bedrukte pennen, aanstekers en notitieblokken. Maar het kan geen kwaad om ook eens op zoek te gaan naar seizoensgebonden relatiegeschenken.

Dit laat zien dat je als bedrijf actief bezig bent met het succesvol inzetten van deze customized gifts. Ben je op zoek naar inspiratie op dit gebied? Lees dan snel deze blog!

Dorstlessers

Als je op zoek bent naar relatiegeschenken die altijd goed van pas komen maar ook seizoensgebonden zijn, kun je gaan voor dorstlessers. Bij mooi weer drinken we meer, dus het customizen van dorstlessers is dan een goed idee! Daarnaast zijn ze de rest van het jaar ook goed inzetbaar. Denk dan aan bidons of waterflessen met het logo van je bedrijf erop. Als je graag wil investeren in duurzame relatiegeschenken is de Dopper met logo een goed alternatief. Dit is een drinkfles die is gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal.

Beach-items

Wanneer de zon weer meer gaat schijnen zullen je klanten en zakenrelaties het strand of het zwembad opzoeken. Ook is de vakantieperiode in zicht, dus het is een goed plan om te investeren in relatiegeschenken die je op het strand kunt gebruiken. Als je hiervoor kiest kun je gaan voor badlakens met je bedrijfslogo erop, maar ook gepersonaliseerde strandballen en beachtennis-sets zullen het erg goed doen dit voorjaar en in de zomer!

Spelletjes

De warme lente- en zomeravonden komen er weer aan en wat is er dan fijner dan tot in de late uurtjes met je familie of vrienden spelletjes te spelen in de achtertuin of in het park? Speel hier als bedrijf op in; je kunt speelkaarten laten bedrukken en deze uitdelen aan je (potentiële) zakenrelaties. Daarnaast zou je nog kunnen denken aan customized puzzels, dobbelstenen of gepersonaliseerde bordspellen met je bedrijfslogo erop. Laat die zwoele avonden maar komen!

BBQ

Nog zo’n activiteit bij lekker weer: barbecueën. Wist je dat je ook relatiegeschenken kunt aanschaffen die hiermee te maken hebben? Stel dan bijvoorbeeld een leuk BBQ-pakket samen met een customized schort, ovenhandschoenen met logo en gasaanstekers met je bedrijfsnaam erop. Wist je dat je zelfs mini-barbecues kunt laten voorzien van jouw naam en logo? Zo weet je zeker dat jouw klanten en zakenrelaties helemaal voorbereid hun barbecue-avond tegemoet gaan.

Sunshine

Het is ook een slim idee om items aan te schaffen die jouw klanten en zakenrelaties zullen beschermen tegen de zon. Erg handig tijdens een dagje uit of tijdens een personeelsuitje. Ga dan voor een zonnebril met een bedrukking of laat petjes of parasols bedrukken met je bedrijfslogo. Of kies voor gepersonaliseerde paraplu’s; deze kun je dan in het najaar en de winter ook nog gebruiken!

Brievenbuscadeau

Heb je weinig tijd om creatief na te denken over relatiegeschenken? Dan kunnen brievenbuscadeaus een uitkomst voor je zijn. Dit zijn feestelijke geschenkdoosjes die door de brievenbus passen en zijn voorzien van een bepaald thema. Wanneer je dan op zoek bent naar zomerse relatiegeschenken kun je gaan voor kant-en-klare brievenbuscadeaus met een strand-, barbecue-, of outdoorthema.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel