Gestolen Iphone uit Amsterdam wordt getraceerd in Groningen, verdachten aangehouden

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – De politie heeft in de binnenstad van Groningen meerdere verdachten aangehouden voor een diefstal van een mobiele telefoon.

De teamchef van het Basisteam Groningen Centrum spreekt op zijn Twitter-account over “een leuk succes”. De mobiele telefoon werd in Amsterdam gestolen.

Via de “find my iPhone” app kon de telefoon worden getraceerd. Deze bevond zich ruim 180 kilometer verderop, namelijk in de binnenstad van Groningen. Nadat de verdachten door kregen dat zij getraceerd waren reden zij snel weg. Hierbij moesten zelfs voetganger opzij springen.

Gelukkig konden de verdachten op de Vismarkt worden aangehouden door de politie. De verdachten zijn ingesloten op het politiebureau waar zij gehoord zullen gaan worden in deze zaak. De telefoon zal weer worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

 

Update: Op videobeelden die opduiken op sociale media is te zien hoe een personenauto door de politie wordt klemgereden op de Vismarkt. Gelukkig was het al avond en waren er niet veel mensen op straat, toch moesten sommigen wegspringen voor de auto met daarin de verdachten. De verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Foto's

Deel dit artikel

Social media