Ouderwetse gezelligheid met een DRU gashaard in huis

Deel dit artikel
Ingezonden artikel. Pexels.com foto

Groningen – DRU verslaat de huidige markt voor haarden en heeft een moderne productie van goed uitgebalanceerde rook gashaarden in het hele spectrum van maten, materialen, prijspunten en efficiëntie normen.

Het zijn deze gashaarden die in heel Europa steeds geliefder worden.

Gezellig en functioneel

Voor velen is een gashaard een belangrijk centraal punt in huis en veel van de gezinsactiviteiten zullen draaien om de behaaglijke warmte die iedereen een gezellige avond bezorgt. Zeker tijdens een kille, regenachtige avond zul je je voeten graag laten opwarmen door de warmte van de open haard. Om die reden biedt DRU alleen de beste gashaarden aan voor je gezin. Kiezen voor een hoogwaardig model DRU gashaard zorgt ervoor dat je een haard krijgt die goed presteert. Zo geniet je jarenlang van een betrouwbare verwarmingsbron.

De selectie haarden van DRU

Een luxe gashaard kopen? Aan keuze zal het je niet ontbreken. De haardenaanbiedingen van DRU zijn het resultaat van vele decennia van ontwikkeling en ervaring. Droomkachels biedt een grote selectie haarden van DRU, zodat je de juiste kunt kiezen voor jouw behoeften. Van de nieuwe Maestro haarden en de Global Suite tot de Excellence Suite en de strakke en eenvoudige Dru Circo gebalanceerde rookgaskachel, Droomkachels biedt een haard voor elke kamer in elk huis.

Waarom een DRU gashaard kopen?

DRU focust zich niet enkel op sfeer en gebruiksgemak, maar schenkt ook aandacht aan het duurzaamheidsaspect van zijn haarden. Je geniet immers nog meer van je haard wanneer het je weinig kost om het te gebruiken en wanneer het relatief groen is. Zo zijn gashaarden te gebruiken op propaangas en elektrische haarden zijn zuinig, zodat je op energiekosten bespaart wanneer je van de vlammen geniet.

Droomkachels biedt hoogwaardige DRU haarden

DRU gaskachels hebben een toegevoegde waarde in je woning. Bovendien verlaagt het gebruik van een gashaard je jaarlijkse verwarmingskosten wanneer deze professioneel wordt geïnstalleerd. Zo geniet je van een hoog rendement en zijn de royale warmteopbrengsten van deze haarden zeer goed voor het milieu. Met DRU haarden verklein je de CO2-voetafdruk in je huis drastisch. Dit geeft je de mogelijkheid om te investeren in een waardevolle mooie haard. De investering kan je huis eenvoudig omtoveren tot een gezellig thuis voor familie en vrienden. Je kunt een geheel nieuwe woonervaring creëren waardoor je woonkamer zoveel luxer aanvoelt.

Een breed scala aan stijlvolle en verfijnde DRU haarden

Met actuele en moderne ontwerpen DRU gashaarden waar je uit kunt kiezen, kies je uit de beste selecties van mooie en uitgebalanceerde designs. Zo haal je een haard in huis die echt bij je woning past. Wij bieden iets dat niet allen functioneel, maar ook mooi is. Deze haarden zijn meer dan alleen een gloeiende haard https://www.droomkachels.nl/gashaarden/dru-gas- ze zijn kunstwerken die onze klanten een glimlach bezorgen.

Droomkachels heeft een breed scala aan haarden uit het DRU assortiment. Kijk rond in onze virtuele showroom of kom persoonlijk langs voor een deskundig haardadvies. Zo vind je snel de haard waar je naar op zoek bent.

Foto's

Deel dit artikel