Automobilist(28) botst tegen geparkeerde auto’s, rijbewijs is ingevorderd (update)

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Woudbloem – Op de Woudbloemlaan in Woudbloem, tussen Harkstede en Slochteren, is dinsdagavond een automobilist met zijn voertuig in de sloot belandt.

Omstreeks tien voor negen werden de bewoners van Woudbloem opgeschrikt door een gigantische klap. Een automobilist bleek de macht over het stuur te zijn verloren, ramde meerdere geparkeerde voertuigen, en kwam vervolgens tot stilstand in een sloot langs de weg.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plaatse. Ook een ambulance kwam ter plaatse. Vermoedelijk werd één persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist werd door de politie aangehouden in verband met een zogeheten artikel 8 indicatie. Vermoedelijk reed de automobilist onder invloed van alcohol of drugs. De man is meegenomen naar het politiebureau waar een nader onderzoek wordt ingesteld. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. Hiervoor was de weg langere tijd gestremd. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse moeten komen om de zwaar beschadigde personenauto’s weg te slepen.

 

Update: De man(28) uit Gemeente Midden Groningen zijn  rijbewijs is ingevorderd meldt de politie woensdag. De uitslag is nog niet bekend.

Foto's

Deel dit artikel

Video