112GroningenDag: Fotofabriek aanwezig 11 juni en levert de 112groningeDag posters

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal de Fotofabriek zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Op zaterdag 11 juni vind je Fotofabriek met een leuke fotoactie op de 112GroningenDag in MartiniPlaza. De mooiste fotoproducten komen uit Groningen. Fotofabriek is een Gronings bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van fotoboeken, wanddecoraties, cadeaus en meer. Consumenten kunnen via fotofabriek.nl eenvoudig en snel een eigen fotoproduct ontwerpen en bestellen.

 

Met de handige Online Editor maken wij het voor elke klant mogelijk om zelf creatief aan de slag te gaan. Het doel van Fotofabriek is klanten blij maken met gepersonaliseerde fotoproducten die een tastbare herinnering vormen.

Fotofabriek is onderdeel van Chris Russell B.V. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens in Nederland. Ook voor 112Groningen zijn wij van goede dienst. Al het drukwerk op de 112GroningenDag is namelijk gedrukt in onze digitale drukkerij aan de Osloweg in Groningen.

Tijdens de 112GroningenDag zijn wij aanwezig met een leuke fotoactie. Ga op de foto met de brandweerwagen bij de ingang van MartiniPlaza en maak kans op één van de gratis fotopuzzels met maar liefst 500 stukjes. Daarnaast ontvangen bezoekers bij binnenkomst een kortingsvoucher van 25% op alle fotopuzzels op www.fotofabriek.nl.

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in- en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

Foto's

Deel dit artikel