Drie gewonden bij crash Jeverweg Groningen, onderzoek gaande (update)

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv (bron) & P. Wind & M. Nuver redactie

Groningen – Bij een verkeersongeval zaterdagavond op de Jeverweg / Skagerrak zijn twee personenauto’s frontaal tegen elkaar gebotst.  Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur zegt Oogtv.

Door nog onbekende oorzaak zijn twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. “Daarbij is veel schade ontstaan en zijn meerdere personen gewond geraakt.” Hulpdiensten rukten met groot materieel uit.

“In de straat stonden drie ambulances. De verpleegkundigen werden ondersteund door het MMT, het Mobiel Medisch Team. Ook de brandweer was ter plaatse met een tankautospuit en het grote hulpverleningsvoertuig.”

Vanwege het ongeluk is de Jeverweg tussen de kruising met het Skagerrak en de kruising met het Kattegat afgesloten voor het verkeer.

 

Eerder op de avond was er een straatrace op de Jeverweg (update)

Aanvul 112Groningen: Volgens meerdere omstanders waren er eerder op de avond ook straatraces naast de Makro, of dit ongeval daar ook mee te maken heeft is niet bekend, de politie neemt dit mee in haar onderzoek. De politie zal de uiteindelijke de juiste toedracht vast stellen.

 

Update zondag: Het gaat om een 22 jarige Groninger, en om een man(21) uit Veenwouden en een man uit 26 jarige uit Dantumadeel(friesland)

Foto's

Deel dit artikel

Video