Autopallas bereidt zich alvast voor op toestroom nieuwe studenten: ‘in de zomermaanden heeft iedereen een verhuisbus nodig’

Deel dit artikel
Ingezonden artikel

Groningen – Het is nog maar maart en het voorjaar is nog maar net begonnen, maar bij het Groningse autoverhuurbedrijf Autopallas zijn ze al druk bezig met de zomermaanden. In de zomer gaan veel nieuwe studenten op kamers wonen.

Dit is dan ook dé periode dat iedereen een verhuisbus nodig heeft. Autopallas bereidt zich dan ook nu al voor op de toestroom van nieuwe studenten en de drukte die daarbij komt kijken.

Met vestigingen in Groningen en Leeuwarden, dé twee grote studentensteden in het Noorden, is het zaak dat ze bij Autopallas altijd op tijd voorbereid zijn op alle nieuwe studenten die niet kunnen wachten om in hun nieuwe studentenstad te gaan wonen.

Het vereist altijd aardig wat planning en organisatie. Service, kwaliteit en veiligheid staat bij Autopallas voorop. Uiteraard willen ze dan ook dat iedereen altijd een nette en goed werkende bus huurt. Ze zorgen er daarom altijd voor dat alles er netjes uitziet en goed onderhouden is. Hier komt bij dat huurperiodes van bijvoorbeeld verhuisbussen zich tijdens piekperiodes als de zomervakantie heel snel opvolgen, wat het soms best een puzzel kan maken om alles op tijd klaar te krijgen.

Ondanks, of misschien wel juist dankzij de drukte heeft de zomerperiode veel leuke kanten. Zo zien ze altijd veel enthousiaste aanstaande studenten langskomen. Op kamers gaan is voor iedereen toch wel een speciaal moment en het is mooi dat ze in dit moment iets kunnen betekenen.

Als een van de grootste verhuurders in Noord-Nederland bieden ze busjes aan in allerlei soorten en maten. Zo hebben ze bijvoorbeeld aanhangers in de aanbieding voor de kleine verhuizingen. Daarnaast bieden ze ook allerlei soorten bussen aan, van ruime bestelbussen tot aan bestelwagens met een inhoud van wel 20 kuub. Een speciaal rijbewijs heb je hiervoor niet nodig, zelfs deze bussen mag je gewoon met een B-rijbewijs besturen.

Bij Autopallas denken ze aan het hele plaatje. Zo verhuren ze niet alleen verhuisbussen. Om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken, kan men namelijk ook eenvoudig allerlei accessoires huren. Vooral steekwagens en verhuisdekens zijn altijd erg populair. Zo hoeft men zo min mogelijk met zware dozen te sjouwen en weten de enthousiaste verhuizers zeker dat hun spullen niet beschadigen tijdens de reis.

En ben je nog niet helemaal wegwijs in je nieuwe studentenstad? Dan is de optie om TomTom-navigatie toe te voegen aan je busje een uitkomst. Het enige waar de studenten zich vervolgens nog druk over hoeven te maken? De inrichting van hun kamer en het leren kennen van hun nieuwe stad.

 

Foto's

Deel dit artikel