Sponsorloop voor Oekraïne 12-03-2022

Deel dit artikel
Ingezonden artikel

Groningen – Zoals veel mensen al weten hebben we met een aantal mensen zaterdag een sponsorloop voor Oekraïne georganiseerd. Wat ontroerend om te zien hoeveel mensen en bedrijven ons gaan helpen. Alle Kinderen gaan hun best doen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen.

Maar ik kon het niet laten en een paar bedrijven te benoemen die ons meehelpen. Cafetaria Tasy Joe geeft elk kind dat meeloopt een gratis patatje.

Zo heeft knol,s koek gratis koeken gegeven zelfs 1 van 1 meter lang. De apotheek heeft ons medische middelen gegeven. Het personeel van de Wibra heeft flesjes water geregeld.

De Kruitvat heeft ook 100 flesjes water geregeld. De Albert Heijn heeft 140 zakjes chips en snoepgoed en bananen en appels voor ons geregeld.

Verhuisbedrijf UTS Van Hoek heeft 100 dozen gedoneerd. Voor de inzameling van spullen. Groenteboer Berends uit Haren heeft 150 appels gedoneerd.

En daarnaast hebben ook nog andere bedrijven geld gedoneerd. We hopen op een grote opkomst en hopen veel geld en goederen met elkaar te gaan ophalen.

Wat een fantastisch gevoel om toch met elkaar iets te kunnen doen voor die mensen in Oekraïne.

De sponsorloop is van 12:00 tot 15:00. Aan de van Lenneplaan 1 in Groningen.

 

Foto's

Deel dit artikel