112GroningenDag: Ziegler Brandweertechniek B.V. ook 11 juni aanwezig

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal Ziegler Brandweertechniek B.V. zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Ziegler Brandweertechniek B.V. is al meer dan 40 jaar toonaangevend in oplossingen voor brandveiligheid. Voor een grote klantenkring in Nederland en Noordwest-Europa is Ziegler Brandweertechniek B.V. dé vertrouwde partner in brandweervoertuigen.

Met veel kennis van zaken leveren wij op maat gemaakte, state-of-the-art hulpverleningsvoertuigen. De marktsegmenten waar Ziegler zich op richt zijn veiligheidsregio’s, industrie, luchtvaart en Defensie.

Als dochteronderneming van Albert Ziegler GmbH te Giengen (Duitsland) is het mogelijk de bedrijfsvoering en productontwikkeling in een groter verband te zien en aan te pakken, hetgeen in vrijwel alle gevallen leidt tot een beter resultaat. Onder de vleugels van China International Marine Containers Group Co, Ltd. (CIMC), een Chinese, beursgenoteerde leverancier van logistiek materiaal met hoofdkantoor in de Chinese stad Shenzhen, is het mogelijk om de markpositie van Ziegler verder uit te breiden.

 

Ziegler in het kort:

  • Produceert op jaarbasis ca. 60 brandweervoertuigen op maat;
  • Streeft naar kwaliteit op het hoogste niveau;
  • Toonaangevend op nationale- en internationale markt;
  • Werkt met de nieuwste technologieën;
  • Biedt service en onderhoud (24 uur per dag);
  • Leverancier van handelsartikelen;
  • Bedrijf met veel know-how.

Wat we ook op deze veiligheidsbeurs zien, het zal draaien om antwoorden en oplossingen voor de uitdagingen van de huidige megatrends van onze tijd. Daarbij horen uiteraard nieuwe producten en productinnovaties, waarbij de focus vooral ligt op onze core business, zoals brandblustechniek en besturingssystemen. Wij heten u alvast van harte welkom op onze Ziegler stand.

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

Foto's

Deel dit artikel