Zuidwolde: Twee gewonden bij ernstig ongeval op N46, 1 aanhouding (Video)

Deel dit artikel
Remco v/d Berg 112Groningen.nl & Redactie Martin Nuver

Zuidwolde – Bij een ernstig verkeersongeval op de Eemshavenweg (N46) nabij Zuidwolde zijn zondagochtend twee personen gewond geraakt.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. De melding van het verkeersongeval kwam rond kwart over zes bij de meldkamer binnen. De hulpdiensten, waaronder vier ambulances, de brandweer en een traumahelikopter, werden opgeroepen voor het ongeval.

 

De brandweer heeft  twee inzittenden uit hun benarde positie moeten bevrijden. Alle inzittenden werden door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op hun verwondingen. Twee mensen, waaronder een persoon met spoed, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De N46 bleef tot 09:30 uur uur afgesloten vanwege het politie-onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

Bij het ongeval is één persoon, een 25-jarige man uit Groningen, aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Dat meldt de politie zondagochtend aan 112Groningen. De verdachte raakte bij het ongeval zelf ook gewond en werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Nader onderzoek moet uitwijzen of de man ook daadwerkelijk onder invloed reed tijdens de aanrijding.

Foto's

Deel dit artikel

Video