Ongeval met ambulance, man(19) aangehouden

Deel dit artikel
Team Verkeer, Instagram

Groningen – Zondagmorgen heeft Team Verkeer van de politie de collega’s van politie groningen_noord ondersteund bij een aanrijding in de binnenstad van Groningen.

Aldaar was dit voertuig betrokken geweest bij een verkeersongeval met een ambulance.

De bestuurder van het afgebeeld voertuig was kennelijk van mening daarna weg te moeten rijden….. Daarbij was degene even vergeten, dat de achterbumper van het voertuig was achtergebleven.  Kort daarna was gezien dat er een aantal personen de bumper kwamen ophalen en gaven zo het spoor vrij richting het voertuig.

Daarop werd het voertuig aangetroffen in een straat net buiten de binnenstad. Ook werden daarbij een aantal personen aangetroffen. Niemand nam de verantwoordelijkheid voor wat er gebeurd was. Gelukkig had de politie nog een troef in handen, namelijk een getuige die hun kon vertellen wie er wél gereden had.

Bij de 19 jarige bestuurder, woonachtig in de stad Groningen, is een blaas-/ en speekseltest afgenomen en bleek onder invloed van alcohol en drugs (indicatie). De bestuurder is aangehouden ter zake het verlaten plaats na ongeval en het rijden onder invloed. Ook op het politiebureau weigerde de persoon alle medewerking (weigering bloedproef).

Zijn rijbewijs is daarom ingevorderd en er zal tegen degene proces-verbaal worden opgemaakt. ^PE

Foto's

Deel dit artikel