Het belang van een betrouwbare slotenmaker en hoe je deze vindt!

Deel dit artikel
Ingezonden artikel

Groningen – Het kan voorkomen dat je thuis komt van een avond stappen, en het blijkt dat je je sleutel binnen hebt laten liggen. Dit is natuurlijk enorm vervelend en dit wil je snel opgelost hebben. Hiervoor kun je een slotenmaker bellen. Deze komt direct ter plekke en helpt je om je huis binnen te treden. In de afgelopen maanden is dit helaas steeds vaker voorgekomen.

Voor dit artikel hebben wij informatie verkregen van Dennis van www.slotenmakersnoordnederland.nl hoe je een betrouwbare slotenmaker kunt vinden en wat het nut hiervan precies is.

Waarom is een betrouwbare slotenmaker belangrijk?

Op het moment dat je een slotenmaker nodig hebt, omdat er bijvoorbeeld een inbraak is geweest of je jezelf hebt buitengesloten, is het belangrijk dat deze betrouwbaar is. Dit komt door meerdere aspecten. In eerste instantie is het belangrijk dat je een eerlijke prijs betaalt voor de dienst die geleverd wordt. Zo rekent slotenmaker Groningen bijvoorbeeld altijd een eerlijke prijs die marktconform is. Daarnaast is het ook van belang dat de service op een juiste manier geleverd wordt. Zo dienen de geplaatste sloten van de juiste kwaliteit te zijn en dienen ze professioneel geplaatst te worden. Dennis geeft bijvoorbeeld aan dat er altijd een duidelijke factuur wordt gestuurd van de service. Bij malafide slotenmakers is dit vaak niet het geval.

Hoe vind je een betrouwbare slotenmaker?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke slotenmaker wel en niet betrouwbaar is. Hiervoor kun je verschillende feiten nagaan om er zeker van te zijn dat je met een vakman praat. Het eerste dat je kunt doen is de website van de slotenmaker checken. Betrouwbare slotenmakers hebben namelijk altijd duidelijk hun gegevens vermeld op de website. Deze bestaan bijvoorbeeld uit het KVK nummer. Dit nummer is de officiele bedrijfs inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Deze kun je gemakkelijk opzoeken in het KVK register, om te kijken of het bedrijf daadwerkelijk is wie ze zeggen dat ze zijn.

De juiste certificaten

Een betrouwbare slotenmaker heeft daarnaast ook altijd de juiste certificaten. Deze certificaten laten zien dat de slotenmaker zijn werk goed doet. Hetgeen waar je op kunt letten is een Politie Veilig Wonen Keurmerk. De PVWK is een certificaat dat de slotenmaker kan halen om zijn vakmanschap aan te tonen. Daarnaast zorgt dit certificaat ervoor dat er altijd goede kwaliteit hang- en sluitwerk wordt gebruikt. Bij www.slotenmakersnoordnederland.nl ben je verzekerd van de beste kwaliteit hang- en sluitwerk. Hierdoor hoef je minder snel je sloten te laten vervangen en is je huis op de best mogelijke manier beveiligd.

 

Vraag altijd op voorhand naar de prijs

Een andere, en zeer duidelijke, manier om een betrouwbare slotenmaker te vinden is door het navragen van het tarief. Als je, voordat de slotenmaker bij je langskomt, naar de prijs vraagt, zal het direct duidelijk zijn wat je moet gaan betalen. DIt is niet alleen fijn om een idee te krijgen van de prijs, het zorgt er ook voor dat de slotenmaker geen te hoge prijs kan vragen. Wanneer je de prijs te hoog vindt, kun je gemakkelijk een andere slotenmaker in gaan schakelen. Tot slot is het ook verstandig om te kijken in wat voor bus de slotenmaker uit Groningen aan komt. Als het een bedrijfsbus is, zit je in de meeste gevallen al goed. Heb jij al een goede beveiliging voor je huis laten plaatsen? De slotenmaker kan naast de spoedservice ook altijd een goed advies uitbrengen over het beveiligen van je woning. Zo voorkom je dat er ingebroken wordt en zal je veel kosten kunnen besparen!

Foto's

Deel dit artikel