GGD Groningen heropent vaccinatielocatie in Stadskanaal

Deel dit artikel
Foto's: GGD Groningen persbericht

Stadskanaal – Vanaf 18 januari a.s. vaccineert GGD Groningen in discotheek Fox in Stadskanaal. Met de opening van deze locatie is er een betere spreiding van vaccinatielocaties over de provincie. Zodoende kunnen Groningers dichtbij huis een vaccinatie tegen corona halen. Dankzij een goede samenwerking was de locatie in discotheek Fox in 2021 ook in gebruik als vaccinatielocatie.

 

Stadskanaal booster op afspraak

In Stadskanaal kan men terecht voor een boosterprik op afspraak. Voor een 1ste, 2e of 3e(voor mensen met een ernstige afweerstoornis) prik kan men zonder afspraak langskomen. De locatie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. De vaccinatielocatie is te vinden aan de Hoofdstraat 94, 9501 CP in Stadskanaal.

Booster zonder afspraak

Op de locaties in Scheemda, Appingedam en HanzePlaza (Protonstraat) in Groningen kan men terecht voor een boostervaccinatie met en zonder afspraak. Op de locaties in Stadskanaal, Veendam, Zuidhorn en Osloweg in Groningen kan men alleen terecht voor een boostervaccinatie op afspraak.

Kijk hier voor openingstijden en adressen van de vaccinatielocaties.

Foto's

Deel dit artikel