Getuigen gezocht van ongeval met doorrijder

Deel dit artikel
Facebook Politie Groningen & Haren
Groningen - Op zaterdag 29 april 2017 omstreeks 02:00 uur heeft een verlaten plaats ongeval, met een slachtoffer, plaatsgevonden op de Kruising van de Verlengde Oostersingel met de Radebinnensingel.

Het slachtoffer kwam lopend uit de richting van de Rademarkt en liep in de richting van de Trompsingel. Op het moment dat het slachtoffer Bij de kruising Radebinnensingel en de Verlengde Oosterstraat aan het oversteken was werd zij aangereden door de grijze Polo. Het slachtoffer is op de motorkap van het voertuig terecht gekomen en is vervolgens enkele meters verderop op de straat terecht gekomen.

 

De bestuurder van de grijze Polo heeft zich verder niet bekommert om het slachtoffer en is verder gereden in de richting van de Winschoterkade.

 

Voor deze grijze Polo reed een donker(blauwe)Polo waarvan het vermoeden is dat deze bij de Grijze Polo hoorde, maar niks met de aanrijding te maken heeft. De inzittenden van beide voertuigen zijn voor de aanrijding nog in de avondwinkel aan de Rademarkt geweest.

De politie is op zoek naar:

– Personen die de aanrijding hebben zien gebeuren
– Personen die de combinatie donker (blauwe) Polo met Grijze Polo hebben gezien.
– Personen die het kenteken van de grijze Polo weten.

Mocht u iets gezien hebben neem dan contact op met de politie onder het nummer 0900-8844

 

U kunt dan verwijzen naar het BVH nummer: 2017109170

 

Foto's

Deel dit artikel