Verdachte ernstig geweld in Vinkhuizen stopte kind in een koffer (Video)

Deel dit artikel
Tekst Rtvnoord.nl (Bron) & 112Groningen archief foto`s en Youtube

Groningen – De 42-jarige man die verdacht wordt van een ernstige mishandeling van een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige zoon, zou het kind later in een koffer gestopt hebben. Dat meldt RTV Noord. Dat bleek vrijdagmorgen tijdens de pro forma zitting tegen de verdachte. De zaak speelde zich af in een huis in de Marmerstraat in Vinkhuizen op 3 september dit jaar.

 

De vrouw werd geslagen, in haar gezicht gestoken en geboeid. Ook het kind werd mishandeld en in een koffer gestopt. Wat de relatie is tussen de verdachte en de slachtoffers is, is niet bekend gemaakt. De man zei tegen de rechter dat hij zich weinig kon herinneren van wat er was gebeurd. Hij zit vast in een speciale afdeling voor gevangenen met psychiatrische problemen.

Foto's

Deel dit artikel

Video

http://De 42-jarige man die verdacht wordt van een ernstige mishandeling van een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige zoon, zou het kind later in een koffer gestopt hebben. Dat meldt RTV Noord. Dat bleek vrijdagmorgen tijdens de pro forma zitting tegen de verdachte. De zaak speelde zich af in een huis in de Marmerstraat in Vinkhuizen op 3 september dit jaar. De vrouw werd geslagen, in haar gezicht gestoken, geboeid en verkracht. Ook het kind werd mishandeld en in een koffer gestopt. Wat de relatie is tussen de verdachte en de slachtoffers is, is niet bekend gemaakt. De man zei tegen de rechter dat hij zich weinig kon herinneren van wat er was gebeurd. Hij zit vast in een speciale afdeling voor gevangenen met psychiatrische problemen.