Jas inleveren voor dakloze zwervers

Deel dit artikel
Polkitie Stad & Haren Instagram/ Facebook
Groningen - INZAMELING! Zoals heel Nederland heeft kunnen lezen in de krant en misschien heeft gezien, was er vorige week wat commotie in Rotterdam.

Een collega van ons had, terecht, een jas in beslag genomen van een zwerver. Deze jas was van de bekende “V” voorzien ten behoeve van Beveiligers. Spontaan werd er door burgers een actie opgestart om jassen in te zamelen. Welnu. Wie doet mee? Wij gaan ook INZAMELEN. Wij roepen jullie op om oude winterjassen, groot of klein, bij ons in te leveren aan de Sontweg te Groningen. Wij gaan een week lang inzamelen voor hen die wel een jas kunnen gebruiken.

 

Op werkdagen tussen 08:30uur – 15:30uur kan u jassen bij het beslaghuis aan de Sontweg 8 te Groningen inleveren. (Ten opzichte van het gebouw meest rechter toegangshek welke open staat). Wij gaan de ingeleverde jassen volgende week aanbieden aan het Leger des Heils. De actie loopt tot en met maandag 16-1-2017. Uiteraard mag dit bericht worden gedeeld. De eerste jas is inmiddels door een medewerker van het Flexteam Groningen gedoneerd.

 

 

Foto's

Deel dit artikel