Slachtoffer schietpartij Stad is een 30-jarige man, getuigen gezocht (update)

Deel dit artikel
Foto's: Politie.nl info & Youtube 112Groningen

Groningen – Het slachtoffer van de schietpartij woensdagavond aan de Populierenlaan in Selwerd is een man(30) uit Groningen. Volgens de politie is hij bij het incident niet levensbedreigend gewond geraakt. Zegt de politie. De politie vraagt uw hulp in dit onderzoek. Heeft u mogelijk relevante informatie of camerabeelden? Neem dan contact met hun op via 09008844.

De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Direct na het schietincident is de politie gestart met het onderzoek. Zo heeft het team Forensische Opsporing onderzoek gedaan op de plaats delict en is er een buurtonderzoek gedaan.

Kort na het incident is er ook via Burgenet een signalement van een mogelijke verdachte gedeeld, het gaat daarbij om het volgende signalement:

  • Man
  • Ongeveer 1.80 lang
  • Opgeschoren haar
  • Donkere huidskleur
  • Gekleed in zwart

De man is vermoedelijk rond 19:20 vertrokken vanaf de Populierenlaan in de richting van Selwerd.

De politie is op zoek naar aanvullende getuigen en camerabeelden. Hebt u mogelijk meer informatie over dit schietincident? Bent u getuigen geweest van het schietincident of heeft u iets verdachts gezien op woensdagavond tussen 19:00 en 20:00 in de omgeving van de Populierenlaan? Of heeft u mogelijk camerabeelden in deze omgeving van bijvoorbeeld een deurbelcamera of een dashcam? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844, onderstaand formulier of anoniem via 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media