Vreselijke bende op het strand van de Kardingerplas in Groningen na feest Vindicat

Deel dit artikel
Dvhn.nl bron tekst en Oogtv.nl & Joris van Tweel foto`s

Groningen – De raadsfracties van SP, Stadspartij, 100% Groningen, Partij vd Dieren, PvdA, GroenLinks, D66 en ChristenUnie willen aanstaande woensdag een extra vergadering ingelasten zegt Oogtv.nl, om de ‘herhalende problemen en misdragingen bij Vindicat’ te bespreken. Ondertussen liggen de restanten van het grote feest van afgelopen vrijdag bij het Zilvermeer nog steeds langs het water. Zegt oogtv.nl

 

“Het gedrag en de cultuur van de vereniging lijken niet te veranderen en daarom zullen andere en verdergaande maatregelen nodig zijn”, zo stellen de acht gemeenteraadsfracties die woensdag een extra vergadering willen ingelasten over de kwestie. “Het voortdurend in gesprek gaan met de vereniging heeft vooralsnog weinig tot niets opgeleverd. Terwijl het beeld voor Groningen als mooie en leuke studentenstad door deze problemen en misdragingen wel geschaad wordt.” De fracties eisen daarom verregaande maatregelen van het college van B&W.

Het gras en het zand bij het Zilvermeerstrand zijn volledig vernield. Diepe sporen van banden hebben een enorme modderpoel gecreëerd en de regen heeft de rest gedaan. Daar kan Vindicat niet veel aan doen, dat komt door de hevige regen. Waar de vereniging wel wat aan kan doen, is de enorme berg zwerfafval die werd achtergelaten. Zegt Dvhn.

 

Tekstbron en meer info op Dvhn.nl

 

 

Foto's

Deel dit artikel