Ernstige steekpartij Kajuit Lewenborg (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver 112gr.
Groningen - De politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 9 november een 23-jarige en 24-jarige man uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident aan de Kajuit in Groningen.

Bij het incident raakte een 31-jarige plaatsgenoot ernstig gewond.

De politie kreeg woensdag vroeg in de morgen de melding dat er iemand was gestoken. Agenten zijn met spoed met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Daar troffen ze het zwaargewonde slachtoffer op straat aan. Agenten hebben eerste hulp verleend, waarna medisch personeel het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht hebben.

 

Het incident heeft zich voorgedaan in een nabijgelegen woning. De verdachten zijn in de buurt van het slachtoffer aangehouden. De aanleiding van het steekincident is mogelijk een ruzie tussen de betrokkenen, die elkaar kennen.

 

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident. Er is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De verdachten zitten vast. Bent u getuige van het incident, of heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

 

 

Tv Noord

 

Oogtv (tv)

 

Telegraaf

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel