RIVM: ’19 nieuwe besmettingen in gemeente Groningen, 46 in provincie’

Deel dit artikel
Foto's: Oogtv.nl (Bron)

Groningen – Volgens het RIVM zijn er, tussen maandag en dinsdagmiddag, negentien nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. Dat maakte het rijksinstituut dinsdagmiddag bekend. In de rest van de provincie werden nog eens 27 nieuwe besmettingen vastgesteld.

In de gemeente Groningen werden tien besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de provincie werden drie besmettingen meer gevonden dan in de voorgaande vierentwintig uur. De meeste besmettingen in de Ommelanden werden aangetroffen in de gemeente Midden-Groningen (11). Meldt Oogtv.nl.

Er werd opnieuw één nieuwe ziekenhuisopname gemeld uit de provincie, net als maandag. Het RIVM maakt geen melding van nieuwe overlijdens door het coronavirus. Dat was ook in de voorgaande vierentwintig uur het geval.

Landelijk meldt het RIVM 1.739 nieuwe besmettingen, 328 meer dan gisteren. 42 mensen werden opgenomen in een ziekenhuis, waarvan drie op een IC. Bij het RIVM werden acht overlijdens gemeld door corona. Dat waren er maandag vier.

Foto's

Deel dit artikel