Politie laat mogelijke verdachte schietincident vrij

Deel dit artikel
politie..nl
Groningen - De 32-jarige man die vrijdagmiddag werd aangehouden in verband met het schietincident aan de Antaresstraat is zaterdagmiddag vrij gelaten.

Op basis van aanvullende getuigenverklaringen en het verhoor met de verdachte is de conclusie getrokken dat de man niet langer als verdachte kan worden aangemerkt. Waarschijnlijk stond de man met zijn scooter voor de woning aan de Antaresstraat waar het schietincident plaatsvond. Bij het incident is niemand gewond geraakt. De vermoedelijke schutter heeft vervolgens de scooter van de 32-jarige man gepakt en is er daarop vandoor gegaan. De scooter werd later teruggevonden aan de Beukenlaan. De onbekende man is nog niet getraceerd. Het onderzoek wordt voortgezet. De 32-jarige heeft zijn scooter teruggekregen.

 

Heeft u nog aanvullende informatie die de politie mogelijk kan helpen in het onderzoek en dit nog niet met de politie gedeeld? Doe dit dan alsnog. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Als u uw informatie liever anoniem deelt, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel