Politie onderzoekt schietincident (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver
Groningen - De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident aan de Antaresstraat in Groningen.

Vrijdagmiddag 4 november omstreeks 16:00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er in die omgeving schoten zouden zijn gehoord. Meerdere agenten zijn naar de Antaresstraat gegaan. Tactisch rechercheurs hebben zich gefocust op het bevragen van getuigen. Op basis van getuigenverklaringen is één persoon aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Het gaat om een 32-jarige man uit Groningen.

 

Technisch rechercheurs hebben diverse sporen vastgelegd. Bij dat onderzoek is een huls op straat aangetroffen. Deze is meegenomen voor nader onderzoek. Een speurhond heeft de omgeving doorzocht om meer zicht te krijgen op de vluchtroute van een mogelijk tweede betrokken persoon. In een woning aan de Antaresstraat is een hennepkwekerij aangetroffen. De politie onderzoek of er een verband is tussen het schietincident en de hennepkwekerij. Na het schietincident zou een persoon op een Peugeot scooter zijn weggereden.

 

De eigenaar van die scooter is de aangehouden verdachte. De politie zoekt nog naar de scooter en de bestuurder. Het is nog onduidelijk wat de rol van beide mannen bij het schietincident is.

 

 

Tv Noord

 

Telegraaf

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel