Politie zoekt getuigen mishandeling en beroving

Deel dit artikel
Groningen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en beroving aan het Hoornsediep in Groningen. Vermoedelijk heeft het incident met drugs te maken.

Donderdagavond omstreeks 19:30 werd aangebeld bij een 50-jarige bewoner van het Hoornsediep. De man opende de deur en werd door twee personen overmeesterd. Hij is vastgebonden en mishandeld. De twee personen zouden geld hebben geëist. Uiteindelijk gingen ze er met wat elektronische apparatuur vandoor. Het slachtoffer is met verwondingen in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht, maar hoefde niet te worden opgenomen.

 

Vermoedelijk ligt de aanleiding voor het incident in de drugssfeer. Beide mannen zouden tussen de 20 en 35 jaar zijn, hadden een licht getinte huid en spraken waarschijnlijk Maleis. Ze waren casual gekleed. Heeft u beide mannen gezien of iets bijzonder gezien rondom 19:30 aan het Hoornsediep? Neemt u dan contact op met de politie. Politie Noord-Nederland via 0900-8844 Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 Politie.nl Via de politie-app

 

 

Foto's

Deel dit artikel