Jongen(17) raakt gewond bij steekincident in Sportcentrum Kardinge (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Martin Nuver - 112Groningen.nl

Groningen – Bij Sportcentrum Kardinge aan het Kardingeplein in Groningen heeft maandagochtend een steekincident plaatsgevonden.

Daarbij raakte één jongeman gewond. De traumahelikopter werd weer gecanceld tijdens het aanvliegen. Rond het middaguur hield de politie een verdachte aan.

Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer en de toedracht van het steekincident is nog niets bekend. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De Forensische Opsporing gaat onderzoek doen op de plaats van het incident. De persoon werd in de hals geraakt met een fors mes. Hij kon zelf nog lopen naar de ambulance.

Ruzie

Het gaat om een confrontatie tussen twee studenten van het Alfa College, zegt woordvoerder Joyce Dekker van de scholengemeenschap tegen RTVNoord.nl. ‘Ze zijn erg geschrokken van het incident. Het was buiten op het plein.

 

Update: De eerst aangehouden verdachte is een 17-jarige inwoner van Groningen. Het slachtoffer van het steekincident, later ook aangehouden als verdachte, is een 18-jarige man uit Hoogezand. De toedracht is nog onbekend. Het onderzoek gaat door.

 

Oogtv(17:30 uur)

Dvhn

Tv Noord

 

 

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media