Groep tieners mishandelt jongeman bij beroving in Sterrebos: Getuigen gezocht

Deel dit artikel
Foto's: Patrick Wind - 112Groningen.nl & Oogtv.nl (Bron)

Groningen- Een groep van acht of negen jonge jongens heeft donderdagmiddag een andere jongeman mishandeld en beroofd in het Sterrebos. De politie is op zoek naar de daders en heeft daarom de hulp ingeroepen van het publiek. Dat schrijft oogtv.nl.

Volgens de politie zou het gaan om een groep van acht of negen jongens, met een geschatte leeftijd van veertien of vijftien jaar oud. De groep mishandelaars zou bestaan uit een gemêleerd gezelschap qua huidskleur. De jongens verplaatsten zich allemaal per fiets, waarmee ze na de mishandeling zijn vertrokken in de richting van het DUO-gebouw aan de Kempkensberg.

Volgens omstanders zou de groep jongens het slachtoffer hebben mishandeld tijdens een beroving. Het slachtoffer raakte daarbij zijn mobiele telefoon kwijt, maar ook zijn schoenen waren het doelwit van de groep. Het slachtoffer wist zijn schoeisel echter wel te behouden.

De politie roept mensen in de omgeving op om uit te kijken naar deze groep tieners. Mensen die informatie hebben over de mishandeling of over de plek waar de groep zich nu bevindt, kunnen contact opnemen met de politie via 112.

 

 

Update:

Op donderdag 9 september 2021, omstreeks 16.00 uur, heeft er een straatroof plaatsgevonden in het Sterrebos te Groningen. Een groep van ongeveer 10 personen heeft een jongen beroofd van zijn mobiele telefoon. Hierbij is geweld gebruikt. De politie is op zoek naar getuigen hiervan. Verzoek om contact op te nemen met 0900 8844, onder vermelding van BVH nummer 2021246611.

Foto's

Deel dit artikel