Win samen met jouw #scootervrienden een avondje karten!

Deel dit artikel
persbericht
Groningen - Ben jij een jonge scooter- of brommerrijder en wil je kans maken op een avondje karten met drie vrienden? Dat kan heel gemakkelijk!

Hoe? Plaats een mooie foto of selfie op Instagram met jouw scootervrienden en gebruik daarbij de hashtag #scootervrienden. Wie dat het leukste doet, wint! De Instagramactie is onderdeel van de campagne Scootervrienden waarbij verkeersveiligheidspartners jongeren tips geven om veilig op de brommer te rijden. Wie extra goed op de foto wil, moet op woensdag 7 september in Assen of donderdag 8 september in Groningen komen. Daar is dan een professionele fotograaf actief die scooterrijders fotografeert en meteen op Instagram zet. Scooterrijders krijgen dan ook nog een handige gadget cadeau.

 

#Scootervrienden

 

Bijna iedere dag gebeurt er ergens in onze provincie een brommer- of scooterongeluk. Helaas zijn hierbij vaak jongeren betrokken. Om die reden controleert de politie controleert deze maand extra op scooter- en brommerrijders. Tegelijkertijd voert Verkeerswijzer Groningen de voorlichtingscampagne Scootervrienden. De jeugd wordt via affiches, online reclame en de website scootervrienden.nl gewezen op de campagne. Ook is er de speciale Scooterguide met handige tips om veilig op de brommer te rijden. Meer weten? Kijk op www.scootervrienden.nl en www.instagram.com/scootervrienden.

 

Verkeerswijzer Groningen

 

Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van de gezamenlijke overheden in de provincie Groningen. Onder deze naam organiseren zij verkeersveiligheidscampagnes en educatie-activiteiten om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen.

 

 

Foto's

Deel dit artikel