Verdachte van overval mogelijk bij meer zaken betriokken

Deel dit artikel
Politie.nl
Nijmegen, Bad Nieuweschans - Woensdagavond heeft de politie in een trein bij Winschoten een 25-jarige man uit Veelerveen aangehouden.

 

Hij wordt verdacht van een overval op een supermarkt in Bad Nieuweschans eerder die avond. Uit onderzoek blijkt dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval op een elektronicaketen in Assen afgelopen weekend, maar ook verdacht wordt van betrokkenheid bij overvallen in Amersfoort, Dieren en Nijmegen.

 

 

 

In Dieren zou hij op 9 augustus aan het einde van de middag op het Callunaplein bij een Hemafiliaal onder bedreiging van een steekwapen geld hebben buitgemaakt. Op 3 augustus j.l. werd in de middag het Shell-tankstation overvallen. Daar werd een medewerker in de shop onder bedreiging van een mes geld afhandig gemaakt.

 

De politie in Groningen doet het onderzoek en zal bij de andere eenheden waar de verdachte actief is geweest verzoeken informatie aan te leveren over de overvallen. De woordvoering ligt bij Noord-Nederland. De politie zet het onderzoek voort.

Foto's

Deel dit artikel