Man aangehouden voor diefstal met geweld

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man (leeftijd en woonplaats nog niet bekend) aangehouden op verdenking van diefstal met geweld.

Een 32-jarige man uit Assen stond met zijn auto bij een pinautomaat aan de Verlengde Hereweg. De man had de auto daar neergezet en liep naar de pinautomaat. Toen hij bijna klaar was kwam er een man op hem af lopen. Deze zette een masker op en bedreigde hem met een voorwerp. Vervolgens zag het slachtoffer uit Assen kans om weg te rennen. De verdachte is in de auto van het slachtoffer gestapt, heeft geprobeerd de pinautomaat te rammen en is er vervolgens vandoor gegaan. Getuigen hebben nog geprobeerd achter de verdachte aan te rijden maar verloren hem uit het oog.

 

 

Kort daarna troffen agenten de auto aan. Deze stond geparkeerd aan de Savorin Lohmanlaan. De auto was afgesloten. Andere agenten reden vanaf de Verlengde Hereweg de Emmastraat in en zagen een man lopen die voldeed aan het signalement, ook gedroeg hij zich opvallend. De man had geen ID bij zich, wel een boksbeugel. Deze is in beslag genomen. Vlakbij hem troffen de agenten de sleutel van de auto van het slachtoffer aan. Ook is het masker in de buurt aangetroffen. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Foto's

Deel dit artikel