Seizoen jeugdbrandweer Delfzijl feestelijk afgesloten

Deel dit artikel
ingezonden
Delfzijl - Het seizoen 2015/2016 werd op 23 juni door de jeugdbrandweer Delfzijl feestelijk afgesloten met een bbq waarbij de diplomering van de jeugdleden en het afscheid nemen van een jeugdlid en jeugdleider plaats vond.

 Carmen Ausema,Jarno Battjes, Seeliena Hartog. en Alwin Slagter hadden hun certificaat behaald en kregen deze en een jeugdbrandweer speldje uitgereikt door de clustercommandant Siske Klaassens. Frank Hartog heeft na 5 jaar de jeugdbrandweer verlaten omdat hij de leeftijd van 18 jaar bereikt had, Hij kreeg een oorkonde, speldje en een pen. Bart Hartog is nadat hij de jeugdbrandweer moest afsluiten omdat hij 18 was geworden verder gegaan als jeugdleider.

 

Dit heeft hij 3 jaar met veel plezier gedaan. Ook hij kreeg een oorkonde, speldje en een presentje. Nadat het officiële gedeelte was afgerond ging de bbq van start. Maar bij het traditioneel afsluiten van het seizoen hoort bij een jeugdbrandweer natuurlijk elkaar nat spuiten met water, dit werd met veel enthousiasme door de leden en leiders gedaan. Het was een gezellige avond.

 

 

Foto's

Deel dit artikel