Poekie terug door 112Groningen

Deel dit artikel
Oproep
Winsum - Onze kat Poekie wordt sinds 2 juni vermist in Winsum (omgeving de Schans, wijk Ripperda 3). Poekie is een bijna twee jaar oude gecastreerde kater, vrij klein en tenger gebouwd.

 Cypers rood met wit en droeg op moment van zijn verdwijning een grijze seresto-vlooienband met daaraan een adreskokertje met ons huisadres. Ook heeft hij een chip, welke op onze naam staat.

 

Poekie heeft ernstige blaasgruisproblemen en zijn speciale dieetvoer (anti-struviet voer van de dierenarts) is voor hem van levensbelang. We hebben overal gezocht, posters opgehangen in de buurt, dierenartsen en dierenasielen gebeld, op nextdoor gezet, aangemeld bij dierenambulance en amivedi als vermist maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen.

 

Poekie klimt graag in openstaande auto's en is erg nieuwsgierig waardoor hij ook wel eens door openstaande deuren naar binnen glipt. De kinderen zijn ontroostbaar en ik wil heel graag weten wat er met Poekie is gebeurd. We willen hem heel graag terugvinden. Weet u waar hij is mail dan.

 

Reacties via mail    [email protected]

 

of

0646567520

 

 

Het is goed mogelijk dat Poekie donderdagavond in een bedrijfsbus van een straatlegger is gestapt. Deze bus heeft daarna even met open deur gestaan in Beijum (vrijdag) en vervolgens zaterdag de hele dag met open deuren in oosternieland (tussen Appingedam en Loppersum). Het zou dus kunnen zijn dat Poekie hongerig en verdwaald rondloopt in Beijum of Oosternieland. Vraag is uiteraard of mensen in deze omgeving willen opletten of ze Poekie signaleren.

 

Update: hij is terug

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel