Terugblik 112GroningenDag: Foto en videoverslag (Video)

Deel dit artikel
Marcel Klip & Niels de Kant & Jordi Haverdings e.a
Groningen - Een ongekend succes is het geworden: De 112GroningenDag van zaterdag 28 mei in MartiniPlaza in Groningen. Naar schatting kwamen zo'n 13000 bezoekers op dit spektakel af.

Opvallend was het grote aantal kinderen die kennis maakten met de hulpdiensten, instanties en bedrijven. De officiële opening werd verricht door Burgemeester den Oudsten van de gemeente Groningen.
 
 
De 112GroningenDag werd gehouden in het kader van het 12,5 jarig bestaan van deze website 112Groningen.nl. Het werd een dag voor jong en oud, een mix van demonstraties, muziek, entertainment en informatie over veiligheid. De demonstraties van de politie en brandweer trok veel publieke belangstelling. Maar ook op de veiligheidsmarkt werd op een educatieve wijze veel informatie verkregen. Bijna 70 instanties lieten zien wat ze in huis hebben.
 
 
Via deze weg willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag heel hartelijk bedanken. Een speciaal dank gaat uit naar de hoofdsponsor Bestrating.nl. Voor ons was de eerste editie van de 112GroningenDag meer dan geslaagd. Wij hebben talloze enthousiaste reacties mogen ontvangen. Wij hebben dan ook de intentie om de 112GroningenDag om de twee jaar terug te laten keren. 
 
 
Zie ook Segway beelden  (Egbert Nijkamp)
 
 

Foto's

Deel dit artikel