Duikbedrijf DTS op 112GroningenDag (video)

Deel dit artikel
redactie
Groningen - Duik- en servicebedrijf biedt een calamiteitendienst voor alle Infrasectoren, Gemeentelijke overheden en Provinciale overheden binnen Nederland waarin de opdrachtgever centraal staat.

Duikbedrijf DTS op 112GroningenDag Duik- en servicebedrijf biedt een calamiteitendienst voor alle Infrasectoren, Gemeentelijke overheden en Provinciale overheden binnen Nederland waarin de opdrachtgever centraal staat. Betrouwbare dienstverlening door heel Nederland. Binnen 3 uur gegarandeerd een duikteam: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 07 dagen per week. Snel een duikteam nodig bij calamiteiten? Bel DTS 088-3652407

 

Duik- en servicebedrijf DTS vertaalt problemen en moeilijkheden op inventieve wijze in oplossingen en mogelijkheden. Als partner denkt DTS oplossingsgericht en levert compleet maatwerk binnen de calamiteitendienst.

 

TECHNOLOGY

De visie van Duik- en servicebedrijf DTS gaat verder dan het tevreden stellen van de opdrachtgever. DTS speelt alert in op ontwikkelingen, werkt voortdurend aan innovatie en neemt waar mogelijk kostenbesparende maatregelen. Met als doel; nog beter de opdrachtgever van dienst te kunnen zijn. Het kwaliteitsmanagementsysteem en aandacht voor onderwatermanagement zijn samen met knowhow de ingrediënten waardoor DTS de juiste partner is.

 

SOLUTIONS

Duik- en servicebedrijf DTS staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies. Als onafhankelijk adviseur levert DTS een technisch advies, uitsluitend gebaseerd op waarnemingen en kennis van DTS. Door middel van controle tijdens de uitvoering realiseert DTS een optimaal resultaat. Naast het technisch advies voor onderwaterwerkzaamheden is de opdrachtgever ook voor technische onderzoeken, inspecties en second opinions aan het juiste adres.

 

Een recente ontwikkeling binnen DTS is “De Waterfront Brigade”. Het betreft een multidisciplinaire taskforce die destructie als gevolg van corrosie onderwater voorkomt, detecteert, verhelpt en bewaakt. Het is een taskforce die inmiddels ruime ervaring heeft opgedaan bij de adequate reparatie van kwelwanden, doorvoeren en kruisverbindingen. DTS Waterfront Brigade bestaat uit in totaal 1800 Onderwater -Inspecteurs en Reparateurs die alle zijn gekwalificeerd en die werken volgens hoge kwaliteitsnormen. Duikteams zijn wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. DTS Waterfront Brigade werkt samen met STOPAQ® (reparaties), Bioclear (expertise op het gebied van analyse) en StabiAlert (monitoring van verzakking, vervorming, hoekverandering en trilling van objecten).

 

DTS is zaterdag 28 mei aanwezig op de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Erwordt een grote glazen container geplaatst wat u een uniek beeld geeft over het werken onder water. DTS demonstreerd hoe je onder water kan lassen.  

 

112Groningendag

112Groningen.nl bestaat 12,5 jaar! Dit feit wordt gevierd met de 112GroningenDag op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 20.00 uur in MartiniPlaza in Groningen. Deze dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De hoofdsponsor van dit evenement is Bestrating.nl, leverancier voor al uw soorten bestrating!

 

 

  • Wanneer: 28 mei 2016 van 10.00 tot 17:30 uur 
  • Live muziek gaat door tot ongeveer 19.30 uur.
  • Waar: MartiniPlaza Groningen en het buitenterrein.
  • Leonard Springerlaan 2 Groningen 
  • Entree: € 2.50 p.p. (Kinderen t/m 12 jaar gratis)

 

zie ook

 

Foto's

Deel dit artikel