Getuigen autoroof gezocht

Deel dit artikel
Politie.nl
Veendam - De politie doet onderzoek naar een autoroof die in de nacht van zondag op maandag zou hebben plaatsgevonden. De politie op is op zoek naar getuigen.

Maandag meldde zich een man aan het politiebureau die zei dat hij in de nacht van zondag op maandag tussen 00.30 uur en 02.00 uur was overvallen. Vier voor hem onbekende mannen hadden hem tot stoppen gedwongen. Hierna hadden ze de voorruit ingeslagen met honkbalknuppels. Ze hadden zijn geld en horloge afgenomen. Vervolgens waren ze er in de bestelauto vandoor gegaan. De man gaf aan dat hij op een voor hem onbekende weg had gereden. Uit onderzoek is vast komen te staan dat het mogelijk om de N33 ter hoogte van Veendam gaat. Hij was naar een bushalte gelopen en heeft daar een paar uur gewacht voordat een automobilist hem meenam. De politie vermoedt dat de man bij de bushalte bij de  Ommelanderwijk/Phoenixweg heeft gezeten. Dit is de bushalte onder de N33, voor afrit 38 (rijrichting Gieten/Veendam.

 

Bestelbus aangetroffen

 

Maandagochtend bleek de bus van de man te staan op de Landbouwstraat in Wildervank. De voorruit was vernield en de portierruit lag eruit. Het voertuig is door de politie in beslag genomen.

 

Getuigen gezocht

 

De politie is op zoek naar getuigen. Wie heeft de man in de nacht van zondag op maandag bij de bushalte gezien. Of bent u degene die de man naar het politiebureau heeft gebracht? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook zoekt de politie contact met mensen die hebben gezien dat de gehuurde bestelbus, een VW Crafter, van RightRent uit Hoorn is achtergelaten in Wildervank. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

 

Foto's

Deel dit artikel