Benefietconcert voor Alp D`HuZes BBCH

Deel dit artikel
Ingezonden
Appingedam - (Brassband Constantijn Huygens en de PBG (Provinciale brassband Groningen) organiseert samen met Team Tutti Fortissimo op zondagmiddag 22 mei om 16.00 uur een benefietconcert in de Nicolaikerk in Appingedam.

 Dit bijzondere concert staat in het teken van de Alp D`HuZes. De opbrengst van dit concert is voor het Team tutti Fortissimo die 2 juni zo vaak als mogelijk de berg op fietsen met de bedoeling om geld op te halen voor de kankerbestrijding. Vier van de teamleden van Team Tutti Fortissimo zijn betrokken bij deze brassbands. BBCH is de plaatselijke brassband en de PBG is Nederlands kampioen in de hoogste divisie.

 

Tijdens deze middag zal men ook een aantal goede solisten verwelkomen. Niemand minder dan Miranda van Kralingen, Alex Vissering en Bertina Grijpstra zullen het concert aankleden. Het concert zal worden gepresenteerd door Cunera van Selm. Het belooft een prachtig afwisselend concert te worden.

 

Iedereen is van harte uitgenodigd om dit speciale concert bij te wonen en daarmee het KWF kankerfonds te steunen. Aanvang is 16.00 uur Kaarten zijn te koop bij de VVV Appingedam, De Jong bedden en Wonen in Delfzijl, via

[email protected] of aan de deur.

 

 

Foto's

Deel dit artikel