112GroningenDag: Harm Alarm en Politiekeurmerk Veilig Wonen (Video)

Deel dit artikel
redactie
Groningen - Ontmoet Harm Alarm. Dit wijze lampje weet hoe je inbraak voorkomt.

Wil je er nog meer over weten? Dan staan adviseurs van het Politiekeurmerk Veilig Wonen klaar met praktische preventieadviezen tijdens de 112GroningenDag op 28 mei in MartiniPlaza.

 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zo verkleint het Politiekeurmerk Veilig Wonen de kans op inbraak in je woning. Goed hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerklogo dragen bij aan een veiliger thuis. Ook kun je zelf maatregelen nemen, zoals ramen dicht doen en licht aanlaten als je ’s avonds even weggaat.

 

Kinderen

Maak een babbeltje met de beroemde Harm Alarm. Bekend van televisie en radio. Ook kun je meedoen met de verloting. Je kleurt hiervoor de boevenplaat bij het knusse kinderhoekje in. Stop je kunstwerk in de preventiekoffer en maak kans op een mooie prijs. ’s Ochtends om 11 uur en ’s middags om 15 uur is de verloting.

 

Studenten

Groningen is een bruisende studentenstad. Helaas lopen studenten, net zoals elke andere inwoner, kans om slachtoffer te worden van inbraak en diefstal. Student Tahir die samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een campagne voor studenten ontwikkelde, geeft tips en trucs om dit te voorkomen.

 

Senioren

Ouderen voelen zich vaker onveilig en zijn bang voor inbraak of woningoverval. Gelukkig kun je zelf je veiligheid en een veilig gevoel vergroten. Kom langs bij deze stand en laat je informeren over inbraakpreventie door een van de experts van het CCV.

www.politiekeurmerk.nl www.hetccv.nl www.maakhetzeniettemakkelijk.nl 

 

112Groningen.nl bestaat 12,5 jaar! Dit feit wordt gevierd met de 112GroningenDag op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 20.00 uur in MartiniPlaza in Groningen. Deze dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De hoofdsponsor van dit evenement is Bestrating.nl, leverancier voor al uw soorten bestrating! 

 

 

  • Wanneer: 28 mei 2016 van 10.00 tot 17:30 uur 
  • Live muziek gaat door tot ongeveer 20:00 uur. 
  • Waar: MartiniPlaza Groningen en het buitenterrein.
  • Leonard Springerlaan 2 Groningen 
  • Entree: € 2.50 E p.p. (Kinderen tot 12 jaar gratis)

 

Foto's

Deel dit artikel