Dierenambulance Groningen open dag 21 mei 2016

Deel dit artikel
persbericht
Groningen - De Dierenambulance Groningen heeft nieuwe ambulances! Deze willen we graag aan het publiek laten zien tijdens onze open dag op zaterdag 21 mei 2016 bij het pand van de Dierenambulance Groningen, Friesestraatweg 199a te Groningen.

Het begint om 12:00 en eindigt om 16:00. Omdat wij graag onze nieuwe ambulances willen laten zien aan het publiek organiseert de Dierenambulance Groningen zaterdag 21 mei van 12:00 tot 16:00 een open dag. Er worden vele leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Leer wat de Dierenambulance en onze opvangcentra precies doen, en hoe.

 

Ondertussen kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen, met de ranjakoe of zich laten schminken. Onze knuffeldokters en mascotte ResQ zijn er ook weer om knuffels beter te maken en met de kinderen te dansen. Verder kan iedereen genieten van een lekkernij terwijl zij zich laten entertainen door de trucjes van hond Roosje, pony Toet of Rickie’s vogelshow. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op onze facebookpagina of website:

 

 

De Dierenambulance staat ook op de 112Groningendag 28 mei in de Martiniplaza.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel