Man stak zichzelf in brand in studentencomplex (+ Video)

Deel dit artikel
-

GRONINGEN – De man die woensdagmorgen om het leven kwam in een appartementencomplex in Groningen, heeft zelfmoord gepleegd. De 34-jarige man had zichzelf rond half zes in de ochtend in brand gestoken in de kelder van het complex aan het Lage der A.

Uit het complex zijn 25 tot 30 bewoners op straat opgevangen en naar het politiebureau gebracht. Door de brand verspreidde de rook zich door het gehele pand. Bij nadere inspectie trof de politie het lichaam van de man in de kelder van het complex aan. De politie heeft direct een technisch en tactisch onderzoek ingesteld naar de identiteit, de doodsoorzaak van het slachtoffer en de oorzaak van de brand. De politie heeft daarnaast diverse bewoners gehoord. Uit het eerste onderzoek kon de identiteit van het slachtoffer nog niet worden vastgesteld. De politie vermoed dat het gaat om een bewoner van het complex. De politie heeft bovendien geen enkele aanwijzing kunnen vinden voor een misdrijf.

Voor de bewoners is naast de opvang ook hulpverlening ingeschakeld. Het is nog onbekend wat de schade is, die aan de woningen in het appartementencomplex is ontstaan.

Tekst: www.politie.nl.

Onze mediapublicatie`s:

Beelden in:

RTL Nieuws

NOS

RTV Noord nieuws

Oog Tv

ZOOMIN

Foto`s:

www.dvhn.nl

rtvnoord.nl

Deel dit artikel