Chr. Showband Excelsior Groningen 45 jaar.

Deel dit artikel
Persbericht
Groningen - Vrijdag 18 maart 2016 is een heugelijke dag voor Excelsior. Dan bestaat deze kleurrijke vereniging namelijk op de kop af 45 jaar.

Om dit te vieren zal er op deze avond een gratis concert gegeven worden door de diverse onderdelen van de vereniging. In de afgelopen maanden hebben de leden en instructie van de Showband zich toegelegd op een nieuw muzikaal programma. Een nieuwe stijl van showmuziek welke deze avond voor het eerst gepresenteerd wordt aan het publiek.

 

Naast deze première zullen er ook diverse andere nummers te gehore worden gebracht. Niet alleen de showband zal van zich laten horen. Ook de leden van de jeugdband hebben hard gestudeerd om een mooi programma te presenteren. Zij zullen dan ook zeker van zich laten horen. Kortom een avond vol muziek voor en door jong en oud.

 

U komt toch ook? Het jubileumconcert vindt plaats in het Gerard Sampon Huis, (Concourslaan 10 te Groningen), en begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Kijk voor meer informatie op onze facebook pagina; facebook.com/showbandexcelsiorgroningen

Foto's

Deel dit artikel