Dag 3: Spectaculaire route voor het team

Deel dit artikel
Mark Vermeulen en Egbert Nijkamp
Innsbruck - Dag 3: Het vertrek vanuit Innsbruck was gelijk al een actieve bedoeling. De auto moest weer worden ingepakt en natuurlijk weer worden gecontroleerd of de vloeistoffen allemaal nog op peil waren!

Een van de opdrachten van vandaag was, nadat men van de organisatie een paperclip had gekregen, ruil een paperclip voor iets anders om. Probeer je nieuw verkregen item ook weer te ruilen, probeer dit trucje zo vaak mogelijk te herhalen. Maak door middel van foto's duidelijk hoe vaak je iets geruild hebt. Een paperclip werd geruild voor een confettikanon, die werd weer geruild voor een grote milka-reep, die vervolgens voor 2 biologische energie repen geruild werd en die werd uiteindelijk bij “team Coldplay” geruild voor een zak snoep.

 

De route was vandaag spectaculair en bracht ze tot op grote hoogtes, tot in Italië. Helaas was er vandaag ook weer veel sneeuwval en dus op veel plekken weinig zicht. De opdrachten waren ook weer erg leuk en allemaal op de route terug te vinden. Zo moest er onder andere, bovenop de Jaufenpas een foto worden genomen bij het bord van het hoogste punt. Er moest een toren worden gevonden in het stadje Vipeteno en ook dat moest uiteraard weer worden vastgelegd.

 

 

Onderweg was een hoop ruimte om lekker te genieten van de winterse omstandigheden. Niet onbelangrijk, de auto heeft zich goed gehouden vandaag. De coaches hebben vandaag weer volop genoten! Eenmaal aangekomen in hun hotel aan het einde de dag, moest nog één opdracht worden uitgevoerd. Aandacht vragen hun goede doel! Het UMCG Kanker Research Fonds. Morgen dag 4, van Val Gardena naar Milstatt. 112Groningen.nl sponsort het  Rijbewijscoach team.

 

 

Facebook

 

 

Foto's

Deel dit artikel