Dag 2 Barrel Challenge: Steile beklimmingen maken het zwaar

Deel dit artikel
Mark Vermeulen en Egbert Nijkamp
Reutte - Dag 2! De mannen van 112gr."de Rijbewijscoach barrels" zijn de dag met een zeer goed en stevig Duits ontbijt begonnen! Nadat de route verkend was, werd de koers richting Reutte gezet.

Daar moest de langste tuibrug van Europa worden overgestoken. Om daar te komen moest eerst, al lopend een bergpas genomen worden. Voor de ongetrainde bergpasloper geen eenvoudige taak. Eenmaal boven bleek de wandeling zeer zeker de moeite waard, helaas weinig zicht door de mist. Maar desalniettemin een zeer leuke ervaring.

 

Er moest ook nog een motor gezocht worden, die bij een wegrestaurant zou staan, deze werd snel gevonden. Vanaf hier zou het team alleen nog maar via bergpassen hun weg vervolgen. Doorgaans doen ze dit met “team Coldplay” (René Zeeman en Gerard Prins). Op dag 2 kwamen ook de eerste kwaaltjes weer tevoorschijn. De zeer steile beklimmingen beginnen hun tol te eisen. De auto's hebben het zwaar. Uiteraard moest er ook wat tijd worden vrijgemaakt voor “spielerei”!

 

Nadat het team het kind in zichzelf weer tevredenen had gesteld, stonden er nog 2 taken op hun lijstje: aandacht vragen voor het UMCG kanker Research Fonds en finishen !! Morgen dag 3, de finish zal dan in Italië zijn! 112Groningen.nl sponsort het  Rijbewijscoach team.

 

 

Facebook

 

 

Foto's

Deel dit artikel